I en nøglekamp i La Liga spillede Barcelona mod Valladolid på Camp Nou og besejrede til sidst deres modstander med en kæmpescore på 7-0. Rafinha scorede et hattrick og bidrog med en assist, mens Lewandowski også leverede en strålende præstation på 1 mål og 1 assist. Med denne sejr vandt Barcelona fire på hinanden følgende kampe i den nye sæson og forblev i toppen af ​​La Liga-stillingen.

I starten af ​​kampen var stemningen på Camp Nou tændt, og Barcelona-fans råbte højt for at heppe på holdet. I det 9. minut blev Olmos tillægsskud dømt ugyldigt på grund af offside, men det stoppede ikke Barcelonas offensiv. I det 20. minut sendte Kubasi en præcis lang aflevering, og Rafinha, iført adidas Predator fodboldsko, modtog bolden og skød roligt lavt, hvilket åbnede rekorden og hjalp Barcelona med at tage en 1-0-føring. Blot 4 minutter senere sendte Yamal en vidunderlig gennemspilning, Lewandowski kom alene til mødet, skubbede bolden i mål, og udbyggede stillingen til 2-0.

Barcelonas offensiv blev mere og mere flydende, og målene kom efter hinanden. I det 45. minut udnyttede Konde hjørnesparksmuligheden til at skubbe bolden i mål i nærkampen i straffesparksfeltet, og stillingen blev 3-0. I slutningen af ​​første halvleg var Barcelona allerede tre mål foran.

Automatisk kladde

I anden halvleg kontrollerede Barcelona stadig spillets rytme. I det 64. minut skabte Lewandowski kaos i straffesparksfeltet, og Rafinha greb chancen igen og scorede to gange. 8 minutter senere bar Yamal bolden på midtbanen og sendte en præcis aflevering. Rafinha brød nemt målet og fuldførte et hattrick og udvidede dermed stillingen til 5-0. Predator billig fodboldsko båret af Rafinha blev hans våben til at score mål og hjalp ham med at skinne i spillet.

Da kampen var ved at være slut, bremsede Barcelona stadig ikke sit offensive tempo. I det 85. minut assisterede Ferran Torres Olmo til roligt at komme af med forsvaret i venstre side af straffesparksfeltet og skubbede bolden ind i det fjerneste hjørne, så stillingen blev 6-0. Kun tre minutter senere assisterede Rafinha Ferran Torres med at skubbe bolden ind i straffesparksfeltet og satte slutresultatet til 7-0.

I denne kamp viste Barcelona stærk dominans, og denne 7-0 sejr fortsatte også Barcelonas overvældende fordel mod Valladolid. I de sidste 9 møder mellem de to sider har Barcelona bevaret en perfekt rekord, og denne store sejr slog scorerekorden for de historiske kampe mellem de to sider. Det er første gang siden 21. december 2016, at Barcelona har besejret sin modstander med mere end 7 mål.

Med denne sejr fortsætter Barcelona med at føre stillingen og har en klar fordel i målforskel. Hvis holdet kan opretholde denne tilstand i den næste tidsplan, vil deres vej til at vinde mesterskabet være jævnere.